Twentse Piraten Party

Organisatie trots op ST-OER feest!

Gezellig, hartverwarmend, einsame spitze, Vettttt ST-OER ……. en dat was het!

De Vrienden van Rossum Live was één groot Hollands feest, Kleintje Oostenrijk hartverwarmend en uniek in zijn soort, het TirolerSchlagerFestival was complete ‘wahnsinn’ en de Twentse PiratenParty de ultieme klapper op de vuurpijl. Vier keer genieten met volle teugen.

Afgelopen week veranderde het evenemententerrein aan de Grotestraat weer in een mierenhoop. Tentbouwers, licht- en geluidspecialisten en drankleveranciers reden af en aan. Bussen met duizenden muziekliefhebbers reden in polonaise naar het evenemententerrein, waar de vele artiesten en medewerkers tot in de kleine uurtjes in de weer waren om uiteindelijk op zondagavond het stokje over te dragen aan de noabers. Met grote sneeuwschuivers zorgden zij ervoor dat in een mum van tijd de tent weer ‘bekervrij’ werd gemaakt en het leek alsof er nooit iets was gebeurd...

De organisatie, die sinds afgelopen weekend ‘Immer lacht’, zag dat het goed was en maakte tot slot een diepe buiging voor alle medewerkers en duizenden bezoekers.

Afgevraagd werd nog of ST-OER niet een maatje te groot wordt voor Rossum. Niets is minder waar! Rossum kan het hebben. Samen worden de handen uit de mouwen gestoken waardoor maar weer eens duidelijk wordt waar een klein dorp groot in kan zijn.

Rossum bedankt!!

Met trots gaat de organisatie op naar de volgende editie in 2020. Dan vinden de evenementen plaats van donderdag 15 oktober t/m zondag 18 oktober. Noteer deze data vast in uw agenda, want het is en blijft dè beste opwarmer voor de komende winter.

Stichting Oktoberevenementen Rossum (ST-OER)


Op zondag 27 oktober barst vanaf 15.00 uur het piratengeweld weer los in Rossum. Dit jaar met medewerking van

Grant and Forsyth

De Paladijns

Sanne en Erik

Henk Wijngaard

Nathalie

Harten 10

De Teddyboys

Heer en Meester

ST-OER feesten in 2020

15 oktober 2020: Vrienden van Rossum Live
16 oktober 2020: Kleintje Oostenrijk’
17 oktober 2020: TirolerSchlagerFestival
18 oktober 2020: Twentse PirantenParty

 

 

ST-OER.nl Evenementen:

TirolerSchlagerFestival Vrienden van Rossum Live

Kleintje Oostenrijk